top of page

Bemutatkozás

Az Elyps Média a digitalizáció segítségével lehetőséget teremt, hogy vállalkozása olyan komplex arculati profilt ölthessen magára, mint korábban soha. Magyarországon egyedülálló szolgáltatási és reklám csomagokat kínálunk, ami lehetőséget teremt a vállalkozások számára bevételi és ügyfélköri növekedés elősegítése mellett, a megkülönböztetett piaci státusz eléréséhez.

 

Szolgáltatásainkat, a nyugat-európai és tengerentúli legnépszerűbb minták alapján úgy alakítottuk ki, hogy Magyarországon is a KKV , ipari, intézményi szereplők komplex full-service szolgáltatásokhoz jussanak, amely magába foglalja az ügyfél online, offline komplex digitális megjelenítését az ELYPS házán belül. 

 

Célunk, hogy olyan vizuál- karakterisztikájú, minőségi szolgáltatást nyújtsuk vállalkozások, ipari szereplők, valamint szakemberek részére, ami tükrözi a szakmai precizitást, a piaci szerep erősségét, a brand építés kialakításának potenciáját, továbbá vizuálisan szemet gyönyörködtető, ügyfélvonzó, professzionális arculatprofilt képvisel.

Az Elyps Média hazai, és nemzetközi szakemberek segítségével, gondoskodik arról, hogy a nálunk igénybe vett szolgáltatások elégedettséget okozzanak. Növekedés és márkahűséget elősegítő stratégiák  felhasználásával, szolgáltatásait olyan alapokra helyezzük, ami  támogatja Önt a sikerhez vezető úton.

Szolgáltatásaink:

 

Digitális

 

  • Profi honlapkészítés,

  • Arculattervezés, 

  • Csomagolástervezés,

  • Fotó-realisztikus rendering, 

  • Influencer és Social Media Marketing Szolgáltatások, 

  • Reklámkészítés, 

  • Grafikai Munkák,

  • Márkaépítés, 

  • SEO Marketing.

 

Miért szükséges ez?

 

Fejlődő világunkban elengedhetetlen a digitalizáció, az online megjelenés legalább annyira fontossá vált, mint a fizikális, azaz offline. A vállalkozások versenyképességét azonban  nehezíti, a piacon lévő megannyi konkurens, illetve szolgáltatások elérhetősége, ezért rendkívül fontos az online megjelenés mellett az is, hogy stílusunkkal kitűnjünk a tömegből.

 

A megjelenése azonban csak félsiker, fontos, hogy vállalkozása tükrözze a szolgáltatás minőséget, illetve jó benyomást keltsen. Itt jön a képbe az ELYPS.

 

Ügyfeleink igényeinek meghallgatása után piac, valamint konkurens elemzést végzünk a megfelelő eredmény és hatás elérése érdekében. Miután kialakításra került a  stratégia és meghatároztuk a célprofilt, a munkafolyamat kezdetét veszi. 

bottom of page